joi, 27 octombrie 2011

National / CFR trece la ora de iarna

CFR Călători informează publicul că începând de duminică - 30 octombrie 2011, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 devenind ora 3.
Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.
Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 29 / 30 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.
În noaptea de 29/ 30 octombrie 2011, când ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.
Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destina?ie.
Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de duminică, 30 octombrie 2011, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria ?i Ucraina, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare.
Informaţii legate de mersul trenurilor - orarii, tarife, oferte, etc. sunt disponibile în toate staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro.