marți, 25 octombrie 2011

Timisoara / Invazia africanilor, serial mai tare ca Tanar si nelinistit

Sapte persoane care intenţionau să intre ilegal în ţară au fost reţinute în ultimele 24 de ore de către poliţiştii de frontieră în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga.
În toate situaţiile au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat în zona de competenţă, două grupuri de migranţi, formate din şapte persoane, provenind din ţări precum Algeria, Tunisia, Maroc.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, lucrătorii nostri au procedat la conducerea acestora, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie s-a stabilit că este vorba despre cinci algerieni, un marocan şi un tunisian cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.