marți, 13 septembrie 2011

Timişoara / Festivalul-Concurs Naţional de interpretare vocală "Mariana Drăghicescu"

TVR Timişoara şi Centrul de Artă şi Cultură Timiş organizează, în perioada 23-25 septembrie 2011, la Timişoara şi Bogâltin (Cornereva, judeţul Caraş-Severin), cea de-a IX-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare Vocală „Mariana Drăghicescu".
Concursul este destinat solistilor vocali cu varsta intre 16 si 30 de ani. Nu pot participa solistii vocali care au castigat la editiile anterioare ale festivalului "Mariana Drăghicescu" Marele Premiu sau Loc I.
Concurentii vor trimite pe adresa Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis -Timisoara, strada E. Ungureanu, nr. 1, la numarul de fax 0256/435566 sau pe adresa de e-mail: ccajt@rdstm.ro pana in data de 22 septembrie 2011: fisa de inscriere care se gaseste pe site-ul ccajt.ro, partitura piesei cu acompaniament muzical.
Concurentii se vor prezenta vineri, 23 septembrie, ora 11, la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis (Timisoara ,strada E. Ungureanu ,nr. 1) unde va avea loc preselectia. Pentru concurentii calificati se asigura din seara zilei de 23 septembrie cazarea si masa in Timisoara si Baile Herculane.
Concursul se va desfasura vineri 23 septembrie incepand cu ora 18.00 la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara.
Sambata 24 septembrie la ora 9 finalistii concursului, invitatii in recital si membrii juriului sunt invitati la o excursie de suflet, "Meleaguri dragi Marianei Draghicescu" organizata impreuna cu Primaria Resita.
Duminica 25 septembrie, ora 14, va avea loc la Bogaltin- Cornereva, Caras-Severin(locul de nastere al Marianei Draghicescu) Gala Laureatilor si recitalurile invitatilor care vor incheia Zilele Festivalului National "Mariana Draghicescu".