joi, 15 septembrie 2011

Timişoara / Programul de testare gratuită a auzului

Acest proiect are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive şi care după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă solutie pentru rezolvarea problemelor lor .
Cabinetele de audiologie Audio-optica sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigatii ca: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiograma în camp liber.
Pacienţii depistaţi cu deficienţe de auz vor fi diagnosticati, informaţi şi consiliaţi de către specialişti participanti la programe europene de formare în domeniu (Germania, Elveţia, Spania, Anglia, Franta), astfel încat să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în forma şi chiar pentru reintegrarea socială totala (in cazurile de surditate).
Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetului, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 0372.768.456, de luni pana vineri, între orele 8.30 – 17.