joi, 15 septembrie 2011

Timişoara / Poli joacă la Alba Iulia

Poli va avea o noua deplasare in Liga II, dupa jocul de la Bistrita. Astfel, in etapa a V-a din Liga II (seria Vest), alb-violetii vor avea un meci pe terenul celor de la Unirea Alba Iulia. Partida se va desfasura sambata, 17 septembrie, de la ora 13.
Apoi, miercuri, 21 septembrie, de la ora 17, Poli va juca pe teren propriu contra formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, in "16"-mile Cupei Romaniei.
La conferinta de presa, antrenorul Valentin Velcea a avertizat asupra faptului ca adversarii din etapa a 5-a vor constitui o trupa incomoda: „Cred ca este o deplasare grea, in care echipa gazda este pregatita sa ne ofere un joc prin care sa ne incurce. Suntem pregatiti sa profitam de toate deficientele adversarului. Suntem pe un drum bun, dorim sa scoatem tot ce se poate obtine din ce ne-am propus. Incercam sa corectam, de la meci la meci, greselile personale si cele de grup, pentru ca aceasta echipa a Politehnicii sa etaleze un joc frumos, cu multe faze de poarta, pentru a nu mai suferi la faza de finalizare. Situatia din lot este OK. Toti jucatorii s-au implicat la antrenament. Ca accidentari, ar fi doar Jitaru, pe alocuri ceva incertitudine ar fi in cazul lui Sepsi, dar nu cred ca vor fi probleme majore din punct de vedere medical”.
Ultima confruntare directa dintre Unirea Alba Iulia si Politehnica s-a consemnat in sezonul 2009-10 al Ligii I. A fost 3-3 pe 30 august 2009, dupa ce Poli condusese cu 2-0. In retur, la Timisoara, Poli a castigat net cu 6-0.