sâmbătă, 10 septembrie 2011

Timişoara / Târg internaţional de imobiliare în Europa Centrală și de Sud-Est

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Biroul de Promovare Comercial-Economică al Ambasadei Rromâniei la Viena, informează că, în perioada 22 - 23 mai 2012, se va desfășura la Viena cea de-a 7-a ediție a Târgului International pentru Sectorul Imobiliar REAL VIENNA 2011,
eveniment care reunește firme specializate în constructii civile și industriale, investitori de renume din Europa și de pe alte continente, oferind posibilitatea unui dialog profesionist cu privire la tendințele de dezvoltare a sectorului imobiliar în Europa Centrală și de Sud-Est.
Ediția din 2011 (24 - 25 mai) a înregistrat un număr de 6.463 de participanți profesioniști, atât expozanți cât și investitori de top, precum AXA Investments Managers(Germania), Affine si AEW Europe(Franta), SEB Investment(Germania), Aberden Asset Managers(Elveția), DPGS Frankfurt, VIP Asset Management(Elveția), Sato(Finlanda), Pramerica Real Estate Investors(Marea Britanie), The Four Capital Group KFT(Ungaria), SEE Property Fund(Albania), Credit Agricole CIB(Cehia).
Au fost reprezentate 150 de regiuni, orașe și companii specializate din 23 de țări. Spațiile de expunere, servicii și conferințe au însumat 11.000 mp.
În condițiile în care în primăvara anului 2010, urmările crizei economice și financiare erau încă vizibile în sectorul imobiliar din Europa Centrală și de Sud-Est, pe perioada târgului REAL VIENNA 2011 au apărut semne de revenire și s-a manifestat un optimism demn de luat în considerație. Conform părerilor exprimate de participanți, din punct de vedere al băncilor, bilanțul celei de-a 6-a ediții a târgului a fost unul pozitiv, constatându-se că "acul barometrului" care indică dispoziția de a contracta noi proiecte imobiliare arată o direcție de revenire a pietei.
Cu ocazia acestui târg, s-a consolidat "Rețeaua Parteneri-Vânzări" în toate regiunile Europei Centrale și de Sud-Est prin sistemul propriu al organizatorului (Reed MIDEM), cu precădere în Ungaria, Federația Rusă, România, Slovenia, Croația, Muntenegru, Serbia, Slovacia și Ucraina.
Firmele interesate să participe la acest târg pot solicita informații suplimentare la tel. 0256/490771,0374160951,e-mail:eunger@cciat.ro, Emoke Kiss – consilier DRE.