luni, 5 septembrie 2011

Timişoara / "Mascaţii" timişeni, cei mai buni din ţară la raidurile în noapte

Poliţiştii din cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă Timiş si-au demonstrat încă odată abilităţile pe care le au ocupând şi în acest an un loc pe podium cu ocazia organizării la nivel national a Cupei Structurilor Speciale de Intervenţie.
Începând cu anul 2006, unde echipa forţelor speciale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a ocupat un loc fruntaş la Braşov în prima ediţie a Olimpiadei Echipelor Tactice de Intervenţie organizată de unitatea ACVILA la nivel naţional, premiile au continuat să vină, în anul 2008, la a doua ediţie organizată la Bucureşti, la care au participat şi echipe din Ungaria şi Bulgaria, au ocupat locul al treilea devansând celelalte structuri teritoriale şi internaţionale.
În anul 2010, cu ocazia organizării primei ediţii a Cupei Structurilor Speciale de Intervenţie, luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă Timiş au obţinut medalia de aur, arătând tuturor că sunt cei mai buni din domeniu din cele 43 de echipe participante.
Tot în anul 2010 au mai fost premiaţi ca fiind cei mai buni în cadrul concursului Tactical SWAT Competition, organizat la Bucureşti.
În anul 2011, în cadrul Cupei Structurilor Speciale de Intervenţie, ediţia a II, au fost medaliaţi cu aur la proba Raid în Noapte şi cu argint la clasamentul general.
De asemenea la începutul acestui an ei au participat şi la competiţia internaţională de tir organizată de International Police Association - regiunea Timiş, unde au concurat cu echipe din toată Europa şi au ocupat locul secund.