miercuri, 7 septembrie 2011

Timişoara / Expoziţie ALL 4 KIDS la Iulius Mall

Camera de Comert, Industrie si Agricultura organizeaza, la Centrul Comercial Iulius Mall, in perioada 9 - 11 septembrie 2011, expoziţia ALL 4 KIDS, dedicata copiilor de toate varstele.
Locatia deosebit de moderna, cu un grad ridicat de vizitare, ofera expozantilor posibilitatea de a-si expune si promova produsele si serviciile intr-un mod cat mai eficient.
Acest eveniment, aflat la a treia editie, este special dedicat celor mai mici membri ai familiei.
Expozitia prezinta, prin firmele participante, noi metode de educatie, de divertisment si de petrecere a timpului liber. De asemenea, vizitatorii se vor bucura de o gama larga de produse si servicii pentru copiii lor, cum ar fi articole pentru nou nascuti, jucarii, carti, rechizite, cluburi educationale si servicii stomatologice.
Expozitia ALL 4 KIDS va reuni un numar de peste 20 de expozanti care vor prezenta produse si servicii de calitate pentru copii si care vor oferi cumparatorilor oportunitatea de a face cea mai buna alegere.
Momentul de maxim interes pentru cei mai mici vizitatori va fi reprezentatia de teatru de papusi ce va avea loc sambata, 10 septembrie, de la ora 17.
Expozitia va fi deschisa publicului in intervalul orar 10-22, in zona de demisol a centrului comercial, intrarea fiind libera.
Informatii suplimentare la tel. 0374160817, 0729/887063, Anemaria Toth – organizator expo DET.