marți, 6 septembrie 2011

Timişoara / Românii au talent: la aruncat câinii de la etajul 4...

În data de 5 septembrie, în jurul orei 7.50, la sediul Secţiei 2 Poliţie s-a prezentat G. E. Cătălina, care a reclamat faptul că în dimineaţa zilei, în jurul orei 6, C. Cătălin, cu care petrecuse o parte din noapte, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aruncat pe geam, de la etajul 4, căţelul rasa Chihuahua, care a decedat.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că reclamanta a petrecut în noaptea de 4/5.09.2011, între orele 4-6, împreună cu o prietenă şi cu G. Ştefan, de 29 ani, din Bucureşti, şi C. Cătălin, de 31 ani, din Bucureşti, împreună cu care a consumat diferite băuturi alcoolice. De asemenea s-a mai stabilit că reclamanta i-a cunoscut pe cei doi tineri la un concurs naţional,Românii au talent, care a fost organizat la sfârşit de săptămână în Timişoara, cei doi făcând parte din echipa de organizatori.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omorârea animalelor prin cruzime, faptă pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă de la 1.000 la 10.000 de lei.