duminică, 4 septembrie 2011

Timişoara / Bal caritabil al Serviciului de Ajutor Maltez

Sambata, 10 septembrie, incepand cu ora 18, in incinta salii Bavaria a Hotelului Continental, va avea loc cea de-a IV-a editie a Balului Caritabil Maria, organizat de catre filiala Timisoara a Serviciului de Ajutor Maltez in Romania. Pe langa posibilitatea de a se distra in mod traditional, invitatii pot participa la consacrata licitatie organizata in cadrul balului.
Licitatia va oferi dornicilor 44 de piese de colectie, printre care un set de bijuterii cu piatra semipretioasa oferite de catre artista Mihaela Tarhuna si o pianina la care a cantat insusi celebrul Brahms.
La fel ca in editiile precedente, se va organiza o tombola cu premii constand in excursii, tratamente stomatologice sau de infrumusetare, precum si bijuterii sau tablouri. Fondurile stanse in urma intregului eveniment vor servi pentru reabilitarea Centrului Social Maltez Timisoara de pe str. Gheorghe Baritiu nr.18. Pretul unei invitatii este 200 lei, suma care include consumatia si o donatie in scop filantropic. Invitatiile sunt puse in vanzare in numar limitat la Biroul Maltez de pe strada Ciprian Porumbescu nr. 32.