marți, 6 septembrie 2011

Timişoara / Tânărul care s-a sinucis din cauza bacalaureatului era fiul directorului Muzeului Naţional de Arheologie din Chişinău

Marius Sava, tânărul de 19 ani din Republica Moldova care se pare că s-a sinucis din cauză că nu a luat bacalaureatul, va fi înmormântat miercuri, 7 septembrie.
La înmormântare va fi prezent tatăl tânărului, Eugen Sava, nimeni altul decât directorul Muzeului Naţional de Arheologie din Chişinău.
În data de 4 septembrie, în jurul orei 10.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin intermediul apelului de urgenţă cu privire la faptul că în curtea unei clădiri aflată în construcţie de pe Calea Torontalului, din municipiul Timişoara, a fost găsită o persoană decedată.
În urma verificării îmbrăcămintei, poliţiştii au găsit actele de identitate, stabilind că persoana decedată este Sava Marius, de 19 ani, cetăţean moldovean cu domiciliul în Timişoara. În urma necropsiei, s-a stabilit că S. Marius a decedat din cauza leziunilor interne suferite, leziuni care ar fi putut fi produse în urma unei căderi de la înălţime.