vineri, 9 septembrie 2011

Timiş / Moartea căprioarei la Cruceni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Cruceni au depistat un pui de caprioara impuscat si doi barbati care aveau asupra lor o arma de vanatoare.
Ieri,în jurul orei 15, o patrula a politiei de frontiera, in timp ce isi desfasura activitatea in zona de competenta, a auzit doua focuri de arma, pe directia localitatii Pustiniş.
S-a demarat o actiune, in urma careia au fost descoperite doua persoane de sex barbatesc, fara documente de identitate asupra lor. Barbatii aveau asupra lor o arma de vanatoare marca SKB, calibru 16 mm, aflata in toc.
Din verificarile efectuate s-a stabilit ca este vorba de doi cetateni romani, in varsta de 53, respectiv 63 ani, domiciliati in judetul Timis. In urma cercetarii zonei, la aproximativ 1 km distanta de locul retinerii persoanelor, aruncate intr-un canal, au fost gasite trei tuburi de cartuse de vanatoare de calibru 16 mm. si un caprior de aproximativ 30 kg, impuscat.
Persoanele in cauza au declarat ca se aflau in zona pentru a verifica terenul agricol si ca nu au legatura cu animalul impuscat.
Bunurile retinute si capriorul impuscat au fost predate lucratorilor din cadrul I.P.J Timis, iar cercetarile in cauza sunt continuate de catre lucratorii Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase.