miercuri, 7 septembrie 2011

Timiş / 100 de tone de grâu ... ilegal

În urma unei acţiuni organizate în data de 6 septembrie pe linia combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului, depozitării şi comercializării cerealelor, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare şi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Secţiei 3 Politie Rurală Sânandrei, au confiscat 100.140 de kilograme de grâu care erau transportate fără documente legale de provenienţă.
Cu aceasta ocazie au fost identificate în trafic, pe DN 6, în localitatea Şuştra, patru autotractoare care aparţin unei societăţi comerciale din judeţul Arad în care era transportat grâu furajer.
În urma măsurătorilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că în cele patru autocamioane sunt transportate 100.140 de kilograme de grâu furajer pentru care nu existau documente legale din care să rezulte provenienţa cerealelor.
Cele 100 de tone de grâu furajer, în valoare de 45.063 de lei, au fost confiscate, fiind dispusă sancţionarea contravenţională a societăţii cu amenda în valoare de 3.000 de lei.