sâmbătă, 10 septembrie 2011

Timişoara / Derbiul licenţelor pierdute

În etapa a 4-a din Liga II (seria II), la meciul Gloria Bistrita - FC Politehnica, programat pentru luni, 12 septembrie, de la ora 19, arbitru de centru va fi bucuresteanul Alexandru Deaconu, asistenti- Ionel Popa (Pascani) si Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava). Arbitru de rezerva a fost delegat Gheorghe Mihai Prodan (Cluj), iar observator de arbitri, Laszlo Sajtos (Sibiu).
Săptămâna trecută, Nicolas Gorobsov si Mario Kirev au fost imprumutati de la echipe din campionatul italian, sa puna umarul la revenirea Politehnicii in elita fotbalului românesc.
Gorobsov, detinut de AC Torino si Cesena, este mijlocas central, "dar ca profil de jucator aduce cu Pirlo", a spus Stanciu, in timp ce Kirev a fost a treia optiune de goalkeeper la Juventus.
Kirev (1,99 metri inaltime) s-a nascut la 15 august 1989 la Dupnitsa (Bulgaria). Provine de la Slavia Sofia, a fost amanetat de Juventus si intre timp a mai fost imprumutat in Elvetia la Grasshoppers Zurich si FC Thun.
Nicolas Gorobsov (nascut pe 25 noiembrie 1989, la San Pedro-Argentina), mijlocas de 1,77 metri, a mai evoluat la Vicenza, Torino si Cesena.
Kirev a fost remarcat la un meci de juniori Romania-Bulgaria 1-1, in timp ce Gorobsov este de la varsta de 15 ani in Europa.