luni, 5 septembrie 2011

Timişoara / Deschidere de stagiune şi la Teatrul German

Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) deschide stagiunea 2011/2012, sâmbătă, 10 septembrie 2011, la ora 20, cu spectacolul „Mountainbikerii“, de Volker Schmidt, în regia lui Radu-Alexandru Nica. Producţia timişoreană va fi prezentată totodată în această toamnă în cadrul Festivalului Naţional de Teatru la Bucureşti.
Prima premieră a noii stagiuni va vedea luminile rampei la mijlocul lunii octombrie: „Urâtul“ de Marius von Mayenburg este pus în scenă de Theodor - Cristian Popescu, aflat la prima sa creaţie regizorală la Timişoara. Din echipa de producţie fac parte scenografa Velica Panduru, coregraful Florin Fieroiu, compozitorul Vlaicu Golcea şi light-designer-ul Lucian Moga.
În septembrie se vor mai juca următoarele spectacole: „Grăsani în fustă“, în 16 septembrie; „Don Carlos“, în 20 septembrie; „Sunetul Muzicii“, în 22, 24 şi 26. septembrie; „Omul invizibil”, în 25 septembrie, şi „Prima iubire”, în 28 septembrie.
Casa de bilete este deschisă din nou de la 1 septembrie. Toate spectacolele din luna septembrie vor începe la ora 20 şi se vor traduce în limba română. Mai multe informaţii pe www.teatrulgerman.ro