vineri, 3 iunie 2011

Timişoara / Primarul Gheorghe Ciuhandu vrea să se întâlnească cu Mircea Sandu

Primăria Municipiului Timişoara a transmis FRF o scrisoare în vederea realizării unei întâlniri la Bucureşti între primarul Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Adrian Orza cu preşedindele Mircea Sandu. Întâlnirea urmează să aibă loc spre finalul săptămânii viitoare în funcţie de agenda de lucru a celor trei.
Redăm mai jos conţinutul scrisorii:
"Domnule preşedinteMircea Sandu,
Am aflat cu tristeţe şi consternare decizia Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor prin care echipei de fotbal FC Timişoara SA nu i-a fost acordată licenţa pentru sezonul 2011-2012. Această decizie este cu atât mai suprinzătoare cu cât Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor acordase iniţial licenţa pentru echipa Timişoarei.
Cu siguranţă sunteţi informat despre efortul constant şi susţinut al autorităţilor locale din Timişoara de susţinere a fobalului, respectiv a echipei de fotbal FC Timişoara. Cunoaşteţi faptul că echipa Timişoarei este una care a construit un proiect pe termen lung, jucătorii ei făcând cinste echipei naţionale a României, publicul Timişoarei este unul dintre cele mai civilizate şi mai numeroase din întreaga ţară, iar stadionul Timişoarei este unul dintre cele mai moderne care pot să găzduiască meciuri de Champions League. Mai mult decât atât, în acest an clubul nostru de suflet aniversează 90 de ani de la înfiinţare.
Toate performanţele reuşite de echipa noastră în ultimii ani justifică faptul că această aniversare nu poate fi umbrită de o decizie discutabilă a unei comisii, decizie în contradictoriu cu cea a unei alte comisii.
Acesta este motivul, domnule preşedinte, pentru care vă solicităm o întrevedere la Bucureşti, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, în cursul săptămânii viitoare, pentru a discuta situaţia reală e clubului FC Timişoara şi pentru a găsi soluţiile necesare pentru deblocarea acestei situaţii în care vicecampioana României, unul dintre cluburile cu cea mai mare tradiţie şi echipa cu unul dintre cele mai valoroase loturi de jucători, riscă să fie distrus prin interdicţia de participare în cupele europene şi retrogradarea într-o ligă inferioară, pe baza unei decizii discutabile".