luni, 30 mai 2011

România / Transferuri de senzaţie în Parlament

Cu siguranţă, transferurile din fotbalul românesc pălesc în faţa competiţiei acerbe care se derulează în Parlamentul României.
Senatorul Şerban Rădulescu a anunţat luni, în plenul Senatului, că nu mai face parte din grupul parlamentar al PDL şi că va activa ca senator independent neafiliat, dar a mărturisit şi că cât de curând ar putea alege un alt partid politic în rândurile căruia să activeze.
Astfel, la nivelul Senatului, USL devenise majoritarăşi putea în sfârşit să aranjeze meciurile în favoarea opoziţiei şi împotriva "blondei, chiorului şi piticului".
După o jumătate de oră, însă, senatorul Ion Toma, fost PSD, s-a înscris în UNPR, arcul guvernamental recâştigând puterea în Senat după ce o pierduseră prin trecerea pedelistului Şerban Rădulescu la independenţi.
Începând de marţi, senatorul Ion Toma va activa în cadrul grupului UNPR din Senatul României. UNPR are în prezent 27 de parlamentari - 12 senatori şi 15 deputaţi. Prin această mutare, aritmetica parlamentară s-a întors în favoarea puterii.