miercuri, 1 iunie 2011

Femeia Zilei / Giulia Anghelescu, nu o subestimați când se dezbracă

Romanian Music Awards le dă bătaie de cap multor dive de la noi mai ales la ceea ce înseamnă apariții pe covorul roșu.
În timp ce anumite artiste preferă să aibă câte o ținută pentru fiecare apariție, una pentru covorul roșu, una pentru scenă și una pentru ridicarea premiului, altele optează pentru o singură ținută toată seara.
Giulia Anghelescu a vrut să scape de grija asta din timp și deja are pregătită ținuta pentru covorul roșu: 'Ca gazdă a premiilor de anul trecut, pentru mine a fost o experiență tare frumoasă și mi-a plăcut foarte mult. Rochia pentru Covorul Roșu de anul acesta este gata deja, ne-am gândit din timp, deși nu știu exact ce se va întâmpla pe scenă și cum voi cânta, dar eu abia aștept' - a spus cântăreața.
Romanian Music Awards adună în fiecare an cei mai în vogă artiști români, iar ediția de anul acesta are loc la Brașov, pe 16 septembrie.
GIULIA ANGHELESCU este cunoscută ca solistă a trupei DJ PROJECT, dar s-a hotărât şi că e momentul să ia totul pe cont propriu, cu un nou videoclip, lansând “Underrated Love”.
Pentru a marca această lansare, cântăreața a realizat chiar și o ședință foto într-un show-room de mobilă din Capitală, acolo unde s-a pozat goală între așternuturi.
Pe de altă parte, Giulia s-a logodit cu Vlad Huidu, fratele cunoscutului “cârcotaş” Şerban.