sâmbătă, 1 octombrie 2011

Timişoara / Alergotura, mişcare şi caritate

Cu prilejul maratonului din 9 octombrie, Bucuresti si Timisoara, alergotura.ro ofera posibilitatea ca oricine sa se alature campaniei Misca-te spre o fapta buna! si sa faca o fapta buna, donand o suma de bani catre orfelinat. In timp ce alergatorii sunt incurajati sa se inscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri).
Alergotura a luat nastere din dorinta de a incuraja si alti oameni sa faca miscare pentru sanatate. Din 28 mai 2011, atunci când s-a dat startul primei ture de jogging in grup, si pana azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri si s-au motivat reciproc pentru a duce o viata mai sanatoasa.
Dupa o vara in pas alergator, Alergotura si-a propus sa initieze o campanie prin care sa ofere oamenilor posibilitatea de a transforma placerea de a face miscare intr-o bucurie adusa altor oameni, care au nevoie de ajutor.
Misca-te spre o fapta buna! este o campanie ce incurajeaza toti oamenii, fie ca alearga sau nu, sa isi indrepte privirea si sa se mobilizeze in a oferi un ajutor celor peste 350 de suflete care traiesc in orfelinatul de la Valea Plopului. Parintele Tanase ghideaza in fiecare zi pasii a peste 350 de copii, catre o viata plina de respect si bunatate.
Detalii complete si formular de inscriere se gasesc pe www.alergotura.ro.