marți, 27 septembrie 2011

Timişoara / Sincron antidrog pentru Cartea Recordurilor

CIADO Romania, in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog, organizeaza in data 5 octombrie, Sincronul Antidrog 'Intre ALB si NEGRU'. Sincronul va avea loc la Timisoara, incepand cu ora 12, in Piata Operei, respectiv Arad, ora 16, in fata Primariei.
Evenimentul isi propune sa constientizeze tinerii asupra riscurilor asociate consumului de droguri, precum si solidaritatea tinerilor impotriva acestui flagel mondial distribuindu-se in acest sens 10000 de materiale de informare. Cei 5000 de tineri participanti vor primi din partea G3 Oil Consortium masti albe si negre de la celebra casa producatoare Maschera de la Galione din Venetia si 1000 de baloane cu heliu. Evenimentul va fi onorat de catre presedintele CIADO Romania , academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, ce va fi insotit de invitati din spatiul UE precum si de diplomati acreditati la Bucuresti de conducerea G3 Oil Consortium si reprezentantii Casei Maschera de la Galione. Deasemenea la eveniment vor participa oficiali ai Agentiei Nationale Antidrog, ministerelor de resort, parlamentari, consilieri locali, parinti.
CIADO Romania va trimite imagini ale evenimentului spre omologare in Cartea Recordurilor fiind cel mai mare Sincron organizat in materie de antidrog.