sâmbătă, 1 octombrie 2011

Femeia Zilei / Demi Moore, divorţ de milioane

După mai multe zile de zvonuri despre o posibilă infidelitate a lui Ashton Kutcher, tânărul soţ al lui Demi Moore, cu 15 ani mai tânăr decât ea, s-a aflat că cuplul a fost separat de fapt de câteva săptămâni.
Anunţul de separare dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher a fost o bombă. Astfel, după ce Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au despărţit, un alt cuplu de la Hollywood a intrat în criză.
Astfel, s-a dezvăluit că Demi şi Ashton au locuit separat de mai bine de trei luni. Problema de acum, aşa cum vă imaginaţi, milioanele de dolari care sunt la mijloc. Şi sunt multe milioane în joc.
Demi Moore (n. 11 noiembrie 1962 in Roswell, New Mexico; ca Demi Gene Guynes)
se căsătorește în anul 1980 cu muzicianul de rock Freddy Moore, ale cărui șlagăre le ascultă și în prezent. Divorțează în anul 1984, recăsătorindu-se în 1987 cu actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice și de care va divorța în 1998. Din anul 2005 este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher.
Christopher Ashton Kutcher este un actor american, comediant, producător, fost model, care a intrat în atenția publicului odată cu sitcomul That '70s Show, unde interpreta rolul Michael Kelso. A produs reality show-urile și producțiile de televiziune Beauty and the Geek și Room 401. Au urmat lungmetrajele Dude, Where's My Car?, Just Married, The Butterfly Effect, The Guardian și What Happens in Vegas, care i-au adus celebritatea.