joi, 29 septembrie 2011

Timişoara / Colecţia de toamnă – iarnă a designerului Maria Simion

Sambata seara, incepand cu ora 23, in clubul Heaven se va prezenta colectia de toamna – iarna 2011/2012, semnată de designerul Maria Simion, organizator al evenimentului de la Timisoara fiind Camelia Zancu.
Colecţia „Untold Story” by Wonder Lolita vorbeste despre ganduri, emotii, tristete, mister, dar in acelasi timp despre puterea femeii de a merge inainte, superioritate si mandrie, designerul inspirandu-se pentru aceasta colectie chiar din propria sa viata.
Creatiile Mariei Simion se remarca si de aceasta data prin atentia la detalii, aerul de mister fiind subliniat prin dialogul texturilor si al cromaticii utilizate: pene de paun, dantela, piele, in nuante stralucitoare de auriu, verde, albastru, maro si negru.
Wonder Lolita a mentinut culori romantice in unele creatii, dovada faptului ca femeia stie sa fie flexibila in orice moment al vietii, stie sa fie romantica si in acelasi timp trista, dar puternica. Orice femeie se regaseste in aceste trairi, iar Maria Simion vrea sa transmita emotiile sale, tocmai pentru a ne face sa intelegem cat este de important pentru femei sa fie puternice in momentele dificile.