miercuri, 28 septembrie 2011

Timişoara / Centru de excelență în domeniul telecom

RADIOCOM organizează, în 29 septembrie 2011, la Timişoara, evenimentul de prezentare a serviciilor BROADBAND de tip WiMAX care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, sala Europa, începând cu ora 11:45.
Evenimentul va reuni reprezentanţi de marcă ai RADIOCOM şi ai Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (M.C.S.I.). De asemenea, vor fi prezente autorităţi ale Municipiului Timişoara, operatori şi companii de suport.
Scopul evenimentului este acela de a prezenta soluţia WiMAX, furnizată pe piaţă sub brandul Easy2BiNet, şi de a oferi clienţilor companii din Timişoara, precum şi segmentului rezidenţial, acces rapid şi de calitate la Internet de bandă largă şi servicii de telefonie de ultimă generaţie.
RADIOCOM a lansat serviciile Internet broadband de tip WiMAX, în noiembrie 2010, iar strategia de prezentare la nivel naţional continuă.
Astfel, şi Timişoara va deveni, cu Easy2BiNet, un centru de excelenţă în domeniul telecom, prin folosirea unei tehnologii de vârf, flexibilă şi personalizată oricărei nevoi de comunicare.
Cu ajutorul soluţiei WiMAX, RADIOCOM va acoperi cu prioritate zonele industriale şi limitrofe ale reşedinţelor de judeţ, dar şi un număr semnificativ de localităţi mici şi medii, unde conexiunea la Internet este limitată din cauza lipsei soluţiilor de acces în aceste locaţii. WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access) este o tehnologie radio de ultimă generaţie care furnizează conexiuni de mare viteză la Internet.
Prioritatea RADIOCOM este aceea de a oferi pieţei locale servicii şi tehnologii de vârf şi, în continuare, îşi menţine standardele ridicate şi valorifică la maximum potenţialul de valoare adăugată pe care îl reprezintă produsele şi serviciile comercializate.