miercuri, 24 august 2011

Timişoara / Misiune economică la Stuttgart pentru brutari,cofetari şi patiseri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 22 – 25 octombrie 2011, la Stuttgart (Germania), o misiune economică de vizitare a expoziției de specialitate destinată brutarilor, cofetarilor și patiserilor.
Expoziția se organizează anual începând cu anul 1978 și este una dintre cele mai importante expoziții din domeniu din Germania și nu numai.
Ediția din acest an va prezenta o gamă diversificată de produse: Utilaje de panificație și pentru înghețată, Materii prime, Echipamente și design interior pentru brutării/cofetării, Tehnologii de refrigerare și climă, alimente congelate, Cafea, dulciuri, Amelioratori, Ambalaje, Servicii specifice, Publicații de specialitate.
Misiunea economică este organizată prin intermediul rețelei Enterprise Europe Network, cea mai largă rețea din Europa care oferă servicii de informare și consultanță pentru intreprinderi, având peste 600 de puncte de contact, unde activează 4000 de profesioniști cu experiență din 49 de țări.
Cu sprijinul partenerilor Enterprise Europe Network, participanților români li se vor organiza întâlniri prestabilite cu firme din Germania, în funcție de interes și domeniu de activitate.
Înscrieri de participare și informații suplimentare la Emőke-Iuliana Kiss, telefon 0374/160951sau e-mail: eunger@cciat.ro.