marți, 23 august 2011

Timiş / Şedinţă ordinară a Consiliului Local din Lugoj

Joi, 25 august 2011, la orele 14, în Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Lugoj va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Lugoj. Cele mai importante Proiecte de hotarâre de pe ordinea de zi sunt urmatoarele:
- Aprobarea Regulamentului pentru stabilirea metodologiei cadru de repartizare a terenurilor atribuite în baza Legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala.
- Modificarea inventarului terenurilor disponibile care pot fi atribuite în folosinta gratuita pentru tineri sub 35 de ani.
- Aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice din cadrul Directiei de asistenta sociala comunitara.
- Aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Lugoj.
- Trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Lugoj a unor corpuri de cladiri aferente Pietei Agroalimentare "George Cosbuc", în vederea demolarii acestora.
- Însusirea Raportului de evaluare al imobilelor - constructii cu baza sportiva, proprietate a S.C. "Timisul" S.A., aflate pe terenul proprietate a Statului Român.
- Situatia cheltuielilor salariale, structura fondului de salarii, situatia creantelor si a platilor restante realizate în luna iunie 2011 de S.C. Salprest S.A. Lugoj.