joi, 25 august 2011

Timişoara / CCIA Timiș continuă cursurile de antreprenoriat pentru IMM-uri

În cadrul Proiectului “Inițiere în dezvoltarea afacerii”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face înscrieri pentru cea de-a doua serie de cursuri de dezvoltare a abilităților antreprenoriale care va începe în cursul lunii octombrie 2011 și va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul Eroilor de la Tisa nr. 22.
Participanții din cele trei grupe din prima serie de cursuri aflată în plină derulare au apreciat atât profesionalismul lectorilor cât și tehnicile didactice dinamice și interactive. Cursurile care s-au bucurat de cel mai mare succes sunt cele de manager de proiect, leadership și finanțe pentru non-finanțiști. Prima serie continuă, în septembrie, cu cursurile de managementul schimbării, managementul performanțelor și negocierea.
Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș – partener național Regiunea Vest, CCIA Ialomița – partener național Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest, HUM Management Consulting Cluj-Napoca - partener național Regiunea Nord-Vest și Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.
Proiectul vizează dezvoltarea abilităților antreprenoriale prin programe de formare și servicii inovatoare de coaching și se adresează managerilor și angajaților cu atribuții de conducere din IMM-uri.
Participarea la aceste cursuri este gratuită.
Din partea unei firme pot participa mai multe persoane. Fiecare persoană înscrisă participă la un număr de 4 cursuri. Durata unui curs este de 40 ore, din care 2 zile de curs în sală, completat cu ore de curs pe platforma on-line.
La final, cursanții susțin un examen în urma căruia vor primi certificate de absolvire. Cursurile sunt autorizate de Consiliul Național pentru Formarea Profesională a Adulților și sunt avizate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educatiei.
Înscrieri și informații suplimentare la tel. 0374-160830, 0752/399099, Radmila Cirici – asistent evaluare proiect.