sâmbătă, 27 august 2011

Timişoara / Cupa Timişoarei la ciclism

În 4 Septembrie, va avea loc cea de a 23-a ediţie a Cupei Cetăţilor, la Timişoara, la Pădurea Verde, lângă Muzeul Satului şi Grădina Zoo.
Clubul Sportiv Gratzu organizează cea de-a zecea editie a Cupei Timişoarei la ciclism, eveniment sportiv incadrat in campionatul national de sport Cupa Cetatilor. Organizatorii au decis ca evenimentul din 4 septembrie sa reprezinte o actiune caritabila, dedicata copiilor prescolari si scolari. Astfel, din cei 30 lei reprezentand taxa de inscriere la concurs, 10 lei vor fi redirectionati spre un fond la care se vor adauga banii obtinuti din vanzarea gulasului facut la ceaun pe loc de catre Timişoara Choppers. Din acesti bani se vor achizitiona rechizite scolare si cele necesare prescolarilor si scolarilor dintr-un centru de plasament sau celor institutionalizati.
Inscrierea se poate face in doua moduri: online, completand un formular electronic pana la data de 1 septembrie, ora 23, si achitand suma de 30 lei in ziua concursului la confirmarea inscrierii; cu taxa de inscriere de 40 de lei in ziua concursului, achitabila la inscriere. Inscrierea se face pe baza de buletin sau carte de identitate. Participantii minori trebuie sa fie insotiti de un parinte sau parintele sa completeze formularul atasat pe site, ori minorii sa aiba asupra lor acord legalizat notarial din partea parintelui sau tutorelui.
Traseul de concurs are o lungime de 8,8 km/tura. Orarul de desfasurare: ora 7 - inchidere completa a accesului auto in zona de concurs; ora 12 - start; ora 14,30 - depunerea contestatiilor; ora 15 - premiere.