marți, 9 august 2011

Timişoara / PLAI 6 - Primul an cu spaţiu pentru camping

După cinci ediţii, PLAI este cel mai mare festival de world music din Europa organizat 100% de voluntari, fiind, în acelaşi timp, cea mai importantă manifestare de gen din România. Anul acesta, 100 de locuri de camping îi aşteaptă pe vizitatorii PLAI din afara Timişoarei.
A şasea ediţie a festivalului PLAI, care va avea loc în perioada 16‐18 septembrie 2011, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, se va bucura anul acesta şi de un spaţiu special amenajat pentru camparea vizitatorilor PLAI, unde se va pune la dispoziţie 100 de locuri de campare, oferite printr‐un abonament PLAI + camping.
Preţul abonamentului PLAI plus camping este de 70 lei şi se poate achiziţiona, exclusiv în avans, din reţeaua Eventim până la data de 11.09.2011. Locurile sunt limitate, având în vedere spaţiul oferit de Muzeul Satului Bănăţean, spaţiu pe care echipa de voluntari PLAI ţine foarte mult să îl protejeze. Toate detaliile legate de campare, precum şi regulamentul festivalului se regăsesc pe www.plai.ro.
Mai mult decât un simplu festival de muzică, PLAI este un garant al calităţii artistilor invitaţi din toate colţurile lumii şi cel mai mare hub cultural din România, adunand peste 40 de organizaţii (ambasade, centre culturale, ONG‐uri) ce oferă, în total, în jur de de 200 de activităţi în cele trei zile de festival.