joi, 11 august 2011

Timişoara / 300 de angajaţi se vor perfecţiona în tehnologia informaţiei şi comunicării

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Oradea și S.C. SIVECO SA România, derulează Proiectul ”Formarea profesională specializată şi promovarea utilizării noilor tehnologii în scopul creşterii adaptabilităţii şi mobilităţii angajaţilor şi managerilor din IMM-urile din Regiunile de Dezvoltare Vest şi Nord-Vest”, finanțat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinanțat din Fondul Social European.
Proiectul, lansat în februarie 2011, are o durată de implementare de 34 de luni şi vizează în principal perfecţionarea profesională în vederea asigurării competenţelor necesare pentru managerii şi angajaţii din întreprinderi ocupaţi în funcţii de management strategic, tehnic şi economic care sunt interesaţi în utilizarea noilor tehnologii TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicării).
Unul din beneficiile aduse IMM-urilor prin implementarea acestui proiect constă în instruirea a 300 de persoane, angajați și manageri din intreprinderi mici so mijlocii, din regiunile de dezvoltare Vest și Nord-Vest.
Pentru acestia, vor fi realizate proiecte didactice, programe de formare profesională autorizate de către Consiliul Național pentru Formarea Profesională a Adulților, suporturi şi manuale de curs, un portal de instruire şi management – care vor contribui la optimizarea procesului instructiv-educativ informatizat.
Experţii din cadrul proiectului au realizat curricula pentru cele 12 cursuri care cuprind un modul practic şi o platformă de e-learning ce va fi pusă la dispoziţia cursanţilor.
Cursurile vor începe în luna decembrie 2011, la Timișoara şi Oradea.
Inscrieri la cursuri si informații suplimentare la tel. 0374/160915, e-mail: dbuzatu@cciat.ro , Daiana Buzatu – manager de proiect.