vineri, 12 august 2011

Timişoara / Manager de proiect la OTIMMCT

Oficiul Teritorial pentru IMM si Cooperatie Timisoara organizeaza in perioada 22 – 26 august 2011, in Timisoara, cursul "Manager de proiect" acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Cursul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.Programul se adreseaza persoanelor cu studii superioare absolvite.
Cursul ofera posibilitatea dezvoltarii abilitatilor necesare initierii si implementarii oricarui proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Cursul este bazat pe aplicatii practice si exemple concrete pentru toate etapele unui proiect de la initiere, planificare, urmarire si control pana la finalizarea lui.
Certificatul eliberat in urma absolvirii cursului Manager de proiect va ofera toate competentele profesionale de care aveti nevoie pentru ocuparea unei pozitii de manager in cadrul proiectelor finantate din fonduri structurale. Mai mult, autoritatile contractante solicita in documentatia de licitatie certificatul CNFPA pentru pozitiile cheie ale acestor proiecte.
Conditii de inscriere
Pentru inscriere completati formularul de pe site si sa-l trimiteti la adresa de e-mail oficiutimisoara@aippimm.ro sau prin fax la nr. 0256.292.739/0256.292.767.
Data limita de inscriere este 18 august 2011.