marți, 9 august 2011

Timişoara / Ataşatul Consulatului German a fost muşcat de un ciobănesc german

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Dumbrăviţa s-au deplasat pe strada Lunei din localitate unde a avut loc o agresiune a unui cetăţean german.
La faţa locului s-a stabilit că F. H. GUNTHER, de 56 de ani, ataşat al Consulatului German din Timişoara a fost muşcat de un câine din rasa ciobănesc german(metis). Câinele este proprietatea lui C. M. LUDOVIC, de 40 de ani, din comuna Dumbrăviţa şi se afla în supravegherea proprietarului în momentul producerii evenimentului.
Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a proprietarului cu amendă de 200 de lei pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.
De asemenea, poliţiştii s-au deplasat la Spitalul Clinic Municipal Timişoara, unde se afla victima pentru acordarea de îngrijiri medicale şi i-au adus la cunoştinţă că are dreptul de a se prezenta la Institutul de Medicina Legala în vederea examinării şi eliberării unui certificat medico-legal şi că poate depune o plângere penală împotriva lui C. M. Ludovic în termenul prevăzut de lege.