vineri, 12 august 2011

Timişoara / Cursuri de auditor extern

Lloyd`s Register Romania organizeaza in 24-28 Octombrie, in Timisoara, cursul ‘Auditor Extern ISO 9001’, inregistrat IRCA.
Prezenta serie are ca finalitate obtinerea diplomei de Auditor Extern ISO 9001. Cursul este certificat IRCA (International Register of Certificated Auditors) sub numarul A 7596, lector fiind Dan Stefanescu - Auditor Sef certificat IRCA, sub numarul A 005547. Diploma de absolvire este recunoscuta IRCA – Marea Britanie, JAZ-ANZ – Australia&Noua Zeelanda si RAB – SUA.
Certificatul de absolvire este dovada recunoasterii la nivel international ca auditor prin IRCA (Marea Britanie), JAZ-ANZ (Australia si Noua Zeelanda) si RAB (SUA), dar permite şi inregistrarea ca auditor in cadrul celor mai prestigioase organisme de certificare la nivel mondial.
Participantii care nu obtin punctajul minim necesar la testul final, primesc un certificat de participare, avand posibilitatea de a repeta examinarea finala.
Cursul se adreseaza specialistilor in domeniul calitatii care vor efectua audituri in cadrul propriei organizatii sau vor audita furnizorii acesteia, specialistilor care vor efectua audituri in numele unui organism de certificare şi specialistilor care efectueaza deja audituri, dar care doresc sa obtina recunoastere la nivel international.
Cursul are un caracter interactiv - in afara prezentarii cunostintelor teoretice, include o serie de studii de caz si exercitii ce se desfasoara pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management al calitatii din cadrul unei organizatii fictive. Prin intermediul exercitiilor si studiilor de caz se parcurg toate subiectele prezentate initial in mod teoretic.
Pentru mai multe informatii puteţi contacta pe Simona Nan-0724.500.571, simona.nan@lr.org.