duminică, 6 noiembrie 2011

Timisoara / Folklortronik cu Madalin Luca

Joi, 24 noiembrie 2011, de la ora 19, naistul Madalin Luca va sustine concertul inedit FOLKLORTRONIK la Sala Filarmonicii Banatul – sala Capitol Timisoara.
Madalin Luca este primul naist care exploreaza expresivitatea naiului introducandu-l in lumea instrumentelor procesate electronic.
FOLKLORTRONIK este un concert ONE MAN SHOW in care Madalin Luca propune o incursiune profunda in interiorul muzicii traditionale romanesti stravechi intr-o cheie muzicala contemporana si originala.
FOLKLORTRONIK este o continuare a seriei de concerte de acest gen incepute de Madalin Luca in anul 2009 care au fost sustinute in cadrul diverselor festivaluri din tara si strainatate: One panpipes&loop show , Romanian Pastoral Soundscapes, Sound’s explore.
Madalin Luca a participat inca de la inceputurile carierei sale la diferite festivaluri si concerte in Romania, Franta, Germania, Ungaria, Grecia, Danemarca, Italia, Serbia, Muntenegru, Vietnam, abordand diferite genuri muzicale: muzica traditionala romaneasca, muzica clasica, jazz, world music.
Intrarea: 10 RON / 15 RON LOJA / 5 RON elevi, studenti, pensionari.
Biletele se gasesc la casieria Filarmonicii Banatul.
Informatii suplimentare: Asociatia culturala “Compania D’arte” - tel. 0720762073 // 0766413937.