marți, 8 noiembrie 2011

Timisoara / 1000 de salcami pentru Herghelia de la Izvin

SC Arhive Logistic Banat SRL, in parteneriat cu Directia Silvica Timis, demareaza un proiect de voluntariat ce vizeaza refacerea suprafetelor impadurite din judetul Timis.
Initiativa din aceasta saptamana se doreste a fi o prima etapa dintr-un sir de evenimente ce urmaresc sa atraga atentia asupra beneficiilor reciclarii hartiei si a modului in care aceasta poate contribui la extinderea zonei verzi din jurul oraselor.
Proiectul ,,O padure din hartie” se va desfasura la Herghelia Izvin, in data de 12 noiembrie 2011, ora 9, unde cei 100 de voluntari ai Garzii de Mediu Timis, Grupului Scolar Agricol Iulian Dracea, Colegiului Silvic ”Casa Verde” si ai Scolii cu clasele I-VIII nr.18, toate din Timisoara, vor planta 1.000 de puieti de salcam, oferiti de catre Directia Silvica Timis.
Sustinerea acestui proiect se realizeaza din fondurile obtinute din reciclarea maculaturii rezultate in urma prelucrarii arhivelor institutiilor mai sus mentionate. Arhive Logistic Banat este cel mai mare furnizor de servicii de arhivare din Timisoara si detine singurul depozit de arhiva, din oras, avizat de catre Arhivele Nationale.
Plecarea se va face din parcarea Salii Constantin June, la ora 9:30.