marți, 8 noiembrie 2011

Timis / Nici fumul de tigara nu mai trece pe la Moravita

Alte 3.678 pachete cu tigari au fost depistate de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, impreuna cu lucratorii vamali.
In timpul desfasurarii unei actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravita - rutier impreuna cu lucratorii vamali, au organizat un control asupra unui autoturism marca Kia, condus de cetateanul roman Daniel M., in varsta de 39 ani.
In urma actiunii, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata (in locasuri special amenajate sub bancheta din spate, portbagaj si aripile din fata), cantitatea de 3.678 pachete de tigari, marcile Fast si Pall Mall, in valoare de 36.780 lei.
Cetateanului roman i s-a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 5.000 lei, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala.
Politistii de frontiera continua cercetarile pentru a stabili daca persoana in cauza are implicatii in activitatea infractionala de contrabanda.