marți, 12 iulie 2011

Timişoara / Seminar de sprijinire a şomerilor

Consiliul Regional al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva (CRIPMM) in parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara (OTIMMC) si Consulting Center SRL vă invită să participaţi la Seminarul de promovare a proiectului “Sprijinirea somerilor din judetele Hunedoara si Timis pentru integrarea pe piata muncii”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – INVESTEŞTE ÎN OAMENI!
Evenimentul se va desfăşura în Timisoara, la Hotel Novera str. F.C. Ripensia, nr. 29A, în data de 15 iulie 2011, începând cu ora 12.
Proiectul se adreseaza atat persoanelor tinere aflate in cautare de loc de munca cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani, cat si somerilor.
Pe parcursul seminarului vor fi prezentate informaţii privind asigurarea calităţii în formarea profesională continuă, informaţii despre consilierea, orientarea profesională si medierea muncii.
Printre temele abordate se numără prezentarea oportunităţilor de formare, analiza direcţiilor de dezvoltare pe piaţa muncii, competentele cele mai solicitate, drepturile de acces la formare profesionala, conditiile de munca in Romania si Europa.
Informatii si detalii suplimentare despre proiect, pot fi obtinute de la Onut Adrian – consilier juridic OTIMMC, Horj Angela – consilier OTIMMC,Tel: 0256.292739; 0723652296.