duminică, 10 iulie 2011

Femeia Zilei / Taylor Swift este Regina Pop

Rolling Stone, celebra revistă de muzică, a încercat să afle cine este Regina Pop şi a alcătuit mai multe clasamente, de la numărul de albume vândute, la prezenţa pe reţelele de socializare, muzica descărcată pe internet, vizualizări pe youtube, premii, Billboard şi aşa mai departe.
Astfel, chiar dacă Lady Gaga domină la muzica descărcată pe internet, la radio şi la Billboard, la Facebook şi Twitter , Rihanna la Youtube, la albume vândute şi la premii pe primul loc se află Taylor Swift, cântăreață de pop-country.
Taylor Alison Swift s-a născut la 13 decembrie 1989, în Wyomissing, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. În 2006 a semnat un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde își face debutul cu albumul “Taylor Swift” din care a lansat, ca prim single, piesa „Tim McGraw”. Acest single a fost urmat de alte patru piese ce au ajutat la vânzarea albumului în mai mult de 3,6 milioane de exemplare.
Al doilea album, „Fearless”, a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 iar ca prim single a fost ales “Love Story”. Albumul a fost vândut în 1,5 milioane de exemplare.
Revista Forbes a clasat-o pe Taylor pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri din 2009, după ce a câștigat 18 milioane de dolari.
Taylor a jucat și în filmul original ,,Friends Together Forever-Star Wars Camp" , adând rolul personajului Belle.