duminică, 24 iulie 2011

Timişoara / Piaţa Badea Cârţan se mută în Piaţa Traian

SC Pieţe SA comunică demararea lucrărilor de investiţie la Piaţa Badea Cârţan (fosta Piaţă de Fân), începând cu data de 1 august 2011.
La licitaţia pentru executarea lucrărilor de investiţie care a avut loc în data de 07.07.2011 s-a prezentat firma SC Lorimex S.R.L., care este asociată cu SC Bumerang S.R.L. pentru partea de executare a membranei pieţei.
Se vor executa lucrări de refacere a pavajului, schimbarea acoperişului, construirea de noi chioşcuri.
Realizarea acestor lucrări necesită măsuri de siguranţă atât pentru consumatori cât şi pentru comercianţi, fapt ce conduce la închiderea pe această perioadă a activităţii derulate în sectorul de comercializare a legumelor şi fructelor. Amplasamentul trebuie să fie eliberat până în data de 1 august 2011, data începerii lucrărilor de modernizare a pieţei Badea Cârţan, de cele 300 de mese aflate în dotare pieţei în cadrul sectorului legume-fructe.
Pentru ca populaţia din cartier să nu fie afectată de închiderea acestei pieţei se impune derularea activităţilor de comerţ într-o altă locaţie din apropiere.
Având în vedere cele de mai sus, se propune spre aprobarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara funcţionarea pe perioada determinată (01.08.2011 – 15.11.2011) a serviciilor de piaţă (comerţ cu legume-fructe) în Piaţa Traian.