vineri, 17 iunie 2011

Timişoara / Şedinţă ordinară la Consiliul Judeţean Timiş

În data de 23 iunie, de la ora 10, în Sala consiliului din Palatul Administrativ va avea loc şedinţa ordinară a CJ Timiş, cu următoarea ordine de zi:
1.Întrebări, interpelări
2.Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea CJT nr. 116/2010 privind aprobarea vânzării subsolului imobilului situat în municipiul Timişoara, str. Iancu Văcărescu, nr. 23
3.Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea CJT nr. 115/2010 privind aprobarea vânzării subsolului imobilului situat în municipiul Timişoara, Bd. Victor Babeş nr. 21
4.Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul de investiţie ”Pod pe DJ 609 B, la km 16+800, la Cutina”
5.Proiect de hotărâre privind modificarea “Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.07.2008-30.04.2013”
6.Proiect de hotărâre privind arondarea oraşului Ciacova la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Ciacova
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării Programului Strategic al Consiliului Judeţean Timiş
8.Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Management în comun pentru prevenirea riscurilor în situaţii de urgenţă în aria de cooperare transfrontalieră româno – sârbă”
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de investiţie “Valorificarea potenţialului turistic transfrontalier incluzând piste de cicloturism de-a lungul râului Bega, în aval de Timişoara ”
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Studiul privind valorificarea potenţialului turistic de-a lungul canalului Bega RO-SE şi promovarea investiţiilor prioritare transfrontaliere comune”
11.Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Consolidarea capacităţii de monitorizare şi intervenţie în cazul producerii calamităţilor naturale în regiunea transfrontalieră româno-sârbă”
12.Proiect de hotărâre privind aprobarea acţionării în instanţă a S.C. „Prospero” S.R.L. Timişoara
13.Proiect de hotărâre privind aprobarea eşalonării la plată a redevenţei datorate de S.C "Pan Sarmis" S.R.L
14.Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de folosinţă a terenului şi infrastructurii SC „Aviaţia Utilitară” SA Timişoara
15.Raport de activitate al Camerei Agricole a Judeţului Timiş, în perioada 01.03.2010 – 01.06.2011
16.Diverse.