miercuri, 15 iunie 2011

Timişoara / Doar Centrul de Reproducere Umană Asistată Gynatal SRL acceptat în programul de fertilizare in vitro

Până în prezent, un număr de 6 unităţi medicale au îndeplinit criteriile pentru a derula programul, gratuit, de fertilizare in vitro şi embriotransfer pe care Ministerul Sănătăţii l-a demarat în primăvara acestui an.
Două dintre acestea sunt unităţi sanitare publice, Spitalul de Obstetrică Ginecologie prof. dr. Panait Sârbu din Bucureşti şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, iar restul fiind unităţi private din Timişoara, Braşov, Sibiu şi Bucureşti.
Cele 6 unităţi sanitare au fost selectate de către o Comisie a Ministerului Sănătăţii, din 16 unităţi medicale care au accesat programul.
Unităţi sanitare acceptate în program, la data de 15 iunie 2011: Spitalul de Obstetrică Ginecologie prof. dr. Panait Sârbu din Bucureşti, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Centrul Medical VIVAMED Braşov, Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal SRL Timişoara, Centrul de Fertilizare in vitro SC Polisano SRL Sibiu, Centrul Medical Internaţional DACIA Bucureşti.
'Lista este deschisă. Dacă din cele 10 unităţi sanitare care au aplicat, dar care nu au fost selectate pentru că nu îndeplinesc la această dată toate criteriile, există unele care îşi vor completa dosarele cu documentele solicitate, atunci vor putea intra în program, în limita fondurilor aprobate cu această destinaţie. Până atunci, aşa cum am promis, începând de astăzi cuplurile pot depune dosarele la sediul unităţilor sanitare admise,', a declarat CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii.


Click aici pentru
criteriile de eligibilitate şi ce trebuie să cuprindă dosarele