joi, 16 iunie 2011

Timişoara / Bega Bulevard

Primăria Municipiului Timişoara vă invită la cea de-a patra ediţie a Festivalului Bega Bulevard care se va desfăşura in perioada 17-19 iunie 2011 intre Podul Tinereţii şi Podul Traian.
Agenda festivalului va cuprinde o serie de concerte, spectacole şi acţiuni pentru copii dintre care amintim: atelier de pictură pe basorelief, modelaj cu lut, teatru şi confecţionare de păpuşi.
Vineri, 17 iunie, Asociaţia FunkForum organizează seara germană “Germanii revin in Banat” . Vor urca pe scenă: formaţia “Timişoara Big Band”, ansamblul de seniori al Forumului German din Timişoara “Bunter Herbstreigen” şi “Temeswarer Liederkranz”, Cocktail Band, ansamblul “Banater Rosmarein” , ansamblul germanilor din Ungaria, fanfara “Original Banater Dorfmusikanten” din Munchen şi alţii.
Sâmbătă, 18 iunie,de la ora 10, va avea loc emisiunea pentru copii – PitiShow.
Seara, incepând cu ora 19.00 Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO” care aparţine Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara va face o demonstraţie in domeniul situaţiilor de urgenţă constând in salvare şi prim ajutor, căutare cu ajutorul scafandrilor, salvări de la inălţime, activităţi de dresaj cu căini rescue precum şi prezentarea tehnicii din dotare.
De la ora 20.00 vor concerta formaţiile Mircea Bunea Trio, Bega Blues Band şi Adi Bărar Band.
Seara se va incheia cu un spectacol cu foc susţinut de trupa Shadows.
Duminică, 19 iunie, copiii vor avea parte, de la ora 11.00, de un spectacol susţinut de Teatrul Merlin şi vă aşteptăm la deja traditionala cursă a răţuştelor care va avea loc de la ora 16, pe râul Bega, intre Podul Tinereţii şi Podul Traian. Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din Timişoara (Rotaract Timişoara, Rotaract Timişoara Cetate, Rotaract Timişoara Ripensis), cu susţinerea cluburilor Rotary şi Interact din Timişoaraşi îşi propune să implice întreaga comunitate - copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii - într-o activitate cu scop caritabil.
Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru reamenajarea şi dotarea secţiei de ATI din cadrul Clinicii de Chirurgie Generală Oncologică II, a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara.
Au fost puse in vanzare 2000 de răţuşte suvenir şi 5000 de bilete. Un bilet reprezintă o răţuşcă de concurs „adoptată”. Posesorii de bilete a caror serie va corespunde cu seria primelor 20 de răţuşte ajunse la linia de sosire vor câştiga premii substanţiale: premiul I - un set de cauciucuri, premiul II - o excursie în Grecia şi premiul III – un curs pentru şcoala de şoferi, categoria B. Menţiunile includ vouchere de reducere pentru electrocasnice, servicii de stomatologie, cartele telefonice, 5 bonuri de 200 de lei pentru servicii de croitorie, sevicii de înfrumuseţare .