marți, 14 iunie 2011

Timişoara / Cursa răţuştelor pe Bega

Duminică, 19 iunie 2011, la ora 16, pe canalul Bega, între Podul Traian şi Podul Tinereţii, va avea loc a patra ediţie a Cursei Răţuştelor. Evenimentul organizat de cluburile Rotaract din Timişoara (Rotaract Timişoara, Rotaract Timişoara Cetate, Rotaract Timişoara Ripensis), cu susţinerea cluburilor Rotary şi Interact din Timişoara, se desfăşoară în timpul Festivalului Bega Bulevard şi îşi propune să implice întreaga comunitate - copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii - într-o activitate cu scop caritabil.
Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru reamenajarea şi dotarea secţiei de ATI din cadrul Clinicii de Chirurgie Generală Oncologică II, a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara.
Începând de joi, 9 iunie, au fost puse in vanzare 2000 de răţuşte suvenir şi 5000 de bilete. Un bilet reprezintă o răţuşcă de concurs „adoptată”. Posesorii de bilete a caror serie va corespunde cu seria primelor 20 de răţuşte ajunse la linia de sosire vor câştiga premii substanţiale: premiul I - un set de cauciucuri, premiul II - o excursie în Grecia si premiul III – un curs pentru şcoala de şoferi, categoria B. Menţiunile includ vouchere de reducere pentru electrocasnice, servicii de stomatologie, cartele telefonice, 5 bonuri de 200 de lei pentru servicii de croitorie, servicii de înfrumuseţare, etc.
Preţul răţuştelor suvenir şi al biletelor este de 5 lei. Acestea pot fi achiziţionate la punctele de vânzare de pe strada Alba Iulia (din dreptul Infopoint-ului Turistic), din Piaţa Unirii (vis-a-vis de Palatul Brück) şi din incinta holului Iulius Mall.