duminică, 12 iunie 2011

Timişoara / Asocieri și parteneriate comerciale - soluții la îndemână pentru bugetul și afacerea ta

KAS a lansat pe piață rețeaua națională de distribuție și consum RND|KAS - prima platformă comercială și de afaceri, realizată prin asocieri profesionale între firme și consumatori. Asocierea este destinată celor care doresc să se implice și să susțină în mod activ dezvoltarea rețelei și activitatea comercială a firmelor românești din grup, pentru a obține în permanență beneficii financiare - sub forma unei cote părți, din rulajele lor.
Pentru a afla detaliile afacerii și beneficiile financiare ale acestei afaceri poţi participa marți, 14 iunie, între orele 19-20, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, sala Bega - la evenimentul cu tema "Asocieri și parteneriate comerciale - Soluții la îndemână pentru bugetul și afacerea ta" eveniment sprijinit de CCIAT, Intesa Sanpaolo Bank, CEC Bank, Club PARTY, ANPCPPSR și Asociația Partenerilor KAS - APK, Asociația Școala Mamei Junior.
La întâlnire sunt așteptați persoane fizice și juridice care doresc sa-și crească veniturile prin deținerea unei cote parți din veniturile rețelei ; administratori de societăți comerciale/ reprezentanții lor - care doresc să devină furnizori ai rețelei; membri ai comunității și ai administratiei locale - care doresc sa sprijine mediul de afaceri autohton; persoanele care doresc să-și demareze o afacere independentă în franciză sau ca parteneri ai rețelei; absolvenții care sunt în căutarea unui loc de muncă; persoane dinamice care vor să câștige bani prin dezvoltarea unei activități independente în parteneriat cu firmele din grup.
Prin participării la eveniment, vei afla cum te poți implica activ sau pasiv, în activitățile rețelei, precum și în afacerile firmelor din grup; ce benifici financiare poți avea în calitate de membru, colaborator sau partener al singurei rețele de distributie din Europa, dezvoltată pe consumul general de produse și servicii, prin asocierea dintre comercianți și consumatori.
Participanții la eveniment vor obține în mod gratuit statutul de MEMBRU al comunității de afaceri dezvoltată în cadrul rețelei RND|KAS. Poţi afla răspunsuri și soluții la întrebările și problemele cu care te confrunți. Fiecare PARTENER al rețelei va primi ca bonus din partea organizatorilor, un sejur de 7 nopți în Tenerife. Devino membru sau partener al rețelei și contribuie la dezvoltare comunității de afaceri în orașul tău, sub sigla RND. Beneficii suplimentare: fiecare participant va primi si o afacere la cheie, în domenil vacantelor și acces in cea mai mare rețea de vacante din Europa, cu peste 65 milioane de oferte la zi.