miercuri, 15 iunie 2011

Timişoara / Cursuri gratuite de Windows 7, Office 2010, Access şi AutoCAD finanţate de Uniunea Europeană

S.C. ETA2U S.R.L. Timisoara a demarat incepand cu 01.01.2011 proiectul "Actualizarea cunostintelor TIC ale angajatilor din Regiunea V Vest factor de crestere ecomonica in regiune" cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeste in oameni!, Axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor", Domeniul major de interventie 3.2 Formare profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii.
Proiectul este implementat de ETA2U in parteneriat cu "Universitatea Politehnica" din Timisoara si se va derula pe o perioada de 24 de luni, pana in 31.12.2012, in Regiunea V Vest, in localitatile Timisoara, Arad, Deva si Resita.
Obiectivul proiectului il reprezinta cresterea gradului de adaptabilitate si mobilitate al angajatilor din Regiunea Vest prin furnizarea de programe de formare profesionala acreditate in domeniul noilor tehnologii de comunicatie si prelucrare a informatiei.
In cadrul proiectului vor beneficia de cursuri gratuite un numar de 375 de angajati si manageri din companii, din Regiunea Vest. Programe de instruire derulate prin proiect sunt:
MS - Noutati in Windows 7 si Office 2010, in cadrul caruia vor fi prezentate noutatile aparute fata de versiunile anterioare Windows XP si Office 2003, utilizate inca in multe companii ce isi propun in perioada urmatoare trecerea la noile versiuni ale acestor programe.
ACC - Baze de date Access, in cadrul caruia vor fi prezentate modalitatile de creare si gestionare a bazelor de date proprii si cu un accent pus pe exploatarea instrumentelor Access de analiza a datelor, de extragere a acestora din baze de date mari si prezentarea lor in forme cat mai apropiate utilizatorilor si managementului.
CAD - Tehnici CAD de realizare a documentatiei grafice ingineresti, in care este prezentat cel mai puternic si flexibil software din domeniu instrumentelor de proiectare 2D si 3D - programul AutoCAD.
Cursurile se vor derula in 25 de serii in cele patru locatii de desfasurare ale proiectului: Timisoara, Arad, Resita si Deva.
Pentru detalii suplimentare, va puteti adresa doamnei Mariana Radu, Manager de proiect, S.C. ETA2U S.R.L., str. C. Brediceanu, nr. 8, telefon: 0256-277644, fax: 0256- 499508 sau pe adresa de e-mail: mradu@eta2u.ro, pagina web: www.eta2u.ro.