luni, 20 iunie 2011

Timişoara / OUTLET EXPO – ediția de vară

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș încheie calendarul expozițional al semestrului I al anului în curs cu expozitia OUTLET EXPO care se desfășoară în perioada 22 – 26 iunie 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIATdin B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.
Cea de-a 5-a ediție a OUTLET EXPO reunește producători și comercianți din țară (Arad, Brăila, București, Carei, Ploiești, Reghin, Salonta, Timișoara) si străinătate (Ungaria) care oferă spre vânzare , la cele mai mici prețuri, o gamă largă de articole de îmbrăcaminte, încălțăminte, marochinărie; articole de menaj, articole din sticlă, ceramică și porțelan; articole textile pentru locuință, mobilier - paturi tapițate, canapele din piele naturală etc.
Reducerile practicate sunt ocazionale, ele fiind valabile doar în această perioadă, datorită specificului acestei manifestări.
Deschiderea oficială a manifestarii are loc miercuri, 22 iunie 2011, ora 11, la intrarea în Sala Polivalentă. Program de vizitare: orele 11 – 20, iar costul biletului de intrare va fi de 2 lei, de acces gratuit beneficiind pensionarii și copiii sub 14 ani.