duminică, 19 iunie 2011

Timiş / Fetiţă de 10 ani ucisă la Jimbolia

În data de 18 iunie, în jurul orelor 18, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Jimbolia au fost sesizaţi de către o persoană că fiica acestei , în vârstă de 10 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor în data 17 iunie şi nu a mai revenit.
De urgenţă s-au constituit echipe de căutare care au făcut eforturi deosebite pentru ca fetiţa să fie găsita în viaţă şi într-un timp optim.
Din verificările efectuate s-a stabilit că L. M. E. a fost văzută ultima dată în compania lui G. Andrei, de 40 de ani, din aceeaşi localitate.
În dimineaţa zilei de 19 iunie a.c., la nivelul Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş, s-a constituit echipa operativă coordonată de procurorul de caz, care a demarat cercetările pentru găsirea minorei şi prinderea lui G. Andrei, suspect de dispariţia acesteia.
Poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe G. Andrei, care fiind întrebat dacă cunoaşte faptul că minora a plecat de la domiciliu şi ultima dată a fost văzută în compania sa acesta a recunoscut că a omorât-o fără să îşi justifice gestul.
Cadavrul minorei a fost găsit într-un canal de pe raza localităţii Jimbolia.
În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul.