sâmbătă, 2 iulie 2011

Timişoara / Caravana ONGFest, înscrieri până la 31 iulie

S-a dat startul la inscrieri pentru editia 2011 a ONGFest. Anul acesta, Festivalul national al organizatiilor neguvernamentale din Romania se transforma in caravana. Astfel, in perioada 9 septembrie - 16 octombrie, vor avea loc 10 evenimente, in 10 orase din tara. Economia sociala, voluntariatul si spiritul civic sunt principalele teme care vor fi abordate in cadrul festivalului. In perioada 29 iunie - 31 iulie, organizatiile sunt invitate sa se inscrie la eveniment. Festivalul va avea loc in Bucuresti, Iasi, Bacau, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Craiova si Constanta. Pentru organizatiile care participa la minim doua evenimente se acorda o reducere de 20% din taxa de participare. Aceasta se poate cumula cu reducerea de 30% acordata organizatiilor care se inscriu la ONGFest pana la data de 11 iulie 2011.
La Timisoara, caravana va fi prezentă în zilele de 8 - 9 octombrie.
Toate organizatiile care doresc sa participe la eveniment sunt invitate sa se inscrie in perioada 29 iunie - 31 iulie. Formularul de inscriere poate fi descarcat de la adresa http://www.stiriong.ro/library/formular%20de%20inregistrare%20ONGFest%202011_distributed.pdf.
Pentru eficientizarea organizarii si incurajarea schimbului de expertiza, au fost selectati 9 parteneri locali, pentru fiecare oras in care va ajunge Caravana ONGFest, la Timisoara fiind Institutul Roman de Educatie a Adultilor.
Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul www.ongfest.ro.