joi, 30 iunie 2011

Timişoara / TIMIŞOREAN SUSPECT DE EVAZIUNE FISCALĂ CU PRODUSE PETROLIERE ÎN HUNEDOARA

Patru administratori de firme din Hunedoara sunt suspectaţi de poliţişti că au efectuat tranzacţii comerciale cu produse petroliere pe care nu le-au înregistrat în evidenţele contabile ale firmelor. Prejudiciul creat depăşeşte 9.000.000 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigarea fraudelor hunedoreni îi suspectează pe B. I., de 25 ani, din Constanţa şi C. I., de 30 ani, din Deva, că, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale din Deva, în perioada 2007 - 2009, s-au aprovizionat cu produse petroliere de la diverşi furnizori din judeţele Constanţa şi Prahova, operaţiuni ce nu au fost înregistrate în evidenţele contabile. Astfel, aceştia s-au sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului în valoare de aproximativ 7.148.000 lei.
De asemenea, poliţiştii au finalizat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, în dosarul penal privindu-i pe B. G., de 43 de ani, din Haţeg şi B. R., de 44 ani, din Timişoara care, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale din Haţeg, în perioada 2008 - 2010, nu au înregistrat în evidenţele contabile ale firmei tranzacţiile comerciale cu produse petroliere, sustrăgându-se în acest mod de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului în valoare de aproximativ 2.128.000 lei.