luni, 27 iunie 2011

Timişoara / Colegiul prefectural

Mâine, 28 iunie, la ora 10, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ, va avea loc ședința Colegiului prefectural al judeţului Timiş cu următoarea ordine de zi:
1.Informare privind –programul și stadiul pregătirii taberelor școlare pentru sezonul estival – prezentată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș.
2.Programul de controale igienico-sanitare care se vor efectua în centrele de agrement pentru tineret, tabere școlare, ștranduri, pe parcursul sezonului estival – prezentat de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș.
3.Măsuri operative în timpul perioadei de caniculă – prezentate de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al Județului Timiș.
4.Raport asupra controalelor efectuate cu privire la transportul de animale vii, produse și subproduse de origine animală pe drumurile publice – prezentată de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș.
5.Informare referitoare la oportunități de finanțare prin intermediul fondurilor europene – prezentată de către Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație Timișoara.
6.Diverse.