luni, 4 iulie 2011

Timişoara / Al doilea eveniment de pitching de proiecte IT

După succesul primului eveniment de pitching de proiecte IT, desfășurat în 8 februarie 2011, Incubatorul de Afaceri Software Timișoara și City Business Centre inițiază în parteneriat un program periodic de asemenea evenimente.
În cadrul acestui program, joi, 7 iulie, de la ora 17, la 700 Coffee & Lounge, va avea loc cea de a doua ediție a unui eveniment local care își propune să aducă împreună echipe de tineri care dezvoltă proiecte bazate pe idei inovative, din zona IT și oameni de afaceri cu experiență, având ca obiectiv explorarea modului în care poate fi sprijinită prin mentorat sau investiții financiare dezvoltarea unora dintre aceste proiecte și transformarea lor accelerată în afaceri profitabile.
Evenimentele de pitching din această serie vor fi structurate astfel:
evenimentele vor avea o frecvență trimestrială la fiecare eveniment vor fi prezentate patru sau cel mult cinci proiecte va fi utilizat un format strict, de 8 minute de prezentare urmate de 12 minute de întrebări și răspunsuri, evenimentele vor fi închise, cu participarea membrilor echipelor care prezintă, a 8-15 potențiali investitori sau mentori și a organizatorilor.
La ediția din 7 iulie vor participa 5 echipe, 4 din Timișoara și una din Oradea, prezentând aplicații web dar și aplicații embedded și mobile, respectiv oameni de afaceri de succes din domeniul IT și al consultanței.
Pentru edițiile viitoare, echipele interesate sunt invitate să ia legătura cu reprezentanții Incubatorului de Afaceri Software Timișoara.